Η Γαλλία σε σοκ:τεσσερις αλγερινοί μετανάστες συνελήφθησαν για βάρβαρο βιασμό και φόνο μιας 12χρονης.


 Πριν 8 μήνες στο Παρίσι η 12χρονη Λόλα βιάστηκε, βασανίστηκε και στραγγαλίστηκε από τεσσερις Αλγερινους ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ που κατόπιν κατάφεραν να χωρέσουν το άψυχο κορμάκι της σε μια βαλίτσα που παράτησαν 

Δεν κάηκαν κτήρια.

Δεν υπήρξαν διαδηλώσεις.

Δεν υπήρξε αναφορά από πολιτικούς.

Δεν οργιστήκαμε.


Η Γαλλία σε σοκ:τεσσερις αλγερινοί μετανάστες συνελήφθησαν για βάρβαρο βιασμό και φόνο μιας 12χρονης.

Το κορίτσι από το Παρίσι, βρέθηκε σε μια βαλίτσα με κομμένο λαιμό.

Το κοριτσάκι βιάστηκε, στρίμωξαν το κορμάκι του  σε ένα μπαούλο, που βρέθηκε στο πορτ μπαγκαζ ενος αυτοκινήτου.

Η γαλλική αστυνομία έχει υπό κράτηση τέσσερις Αλγερινούς ύποπτους για συμμετοχή στη βάναυση δολοφονία και τον βιασμό μιας 12χρονης μαθήτριας που ονομαζόταν Λόλα. Οι ύποπτοι (Dahbia B., Amine K., Friha B. και Rachid N.) κατάγονται όλοι από το ίδιο χωριό της Αλγερίας και ένας από αυτούς μπορεί να βρίσκεται παράνομα στη χώρα.

Το πτώμα της μικρούλας βρέθηκε σε μια βαλίτσα κουλουριασμένο, δεμένο, με μια βαθιά πληγή στο λαιμό  και μαρκαρισμένο με επιγραφές. Σύμφωνα με τη νεκροτομή, που διενεργήθηκε το Σάββατο, ο θάνατός της οφείλεται σε ασφυξία. Ένας από τους υπόπτους της υπόθεσης κατηγορήθηκε για «δολοφονία ανηλίκου κάτω των 15 ετών σε σχέση με βιασμό που διαπράχθηκε με πράξεις βασανιστηρίων και βαρβαρότητας», «βιασμό ανηλίκου κάτω των 15 ετών με πράξεις βασανιστηρίων και βαρβαρότητα» και «απόκρυψη πτώματος». Αν και δεν έγινε αναφορά σε σεξουαλική βία όταν πρωτοκυκλοφόρησε η ιστορία, οι τελευταίες λεπτομέρειες από το BMFTV αναφέρουν ότι το κορίτσι είχε βιασθεί.

Η αστυνομία λέει επίσης ότι «μια συσκευή» χρησιμοποιήθηκε για να αποτυπωθούν οι αριθμοί «ένα» και «μηδέν» στο σώμα της, αλλά περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το τι σημαίνουν αυτοί οι αριθμοί και πώς «αποτυπώθηκαν» στο σώμα της παραμένουν ασαφείς.

Ο πατέρας της Λόλα, ανέφερε την εξαφάνισή της την Παρασκευή επειδή δεν είχε επιστρέψει μετά τα μαθήματά της στο Georges-Brassens College, που βρίσκεται ακριβώς πίσω από το κτίριο όπου τελικά βρέθηκε. Η μητέρα της Λόλας, η Ντελφίν, πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Η μαθήτρια, με μεσαίου μήκους ξανθά μαλλιά, φορούσε λευκό τζιν παντελόνι με τρύπες, λευκό φούτερ με κουκούλα, αμάνικο μπουφάν και λευκά αθλητικά παπούτσια, ανέφερε το δημοσίευμα.

Η μητέρα δημοσίευσε ένα απελπισμένο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να βρει την κόρη της μετά την εξαφάνισή της, γράφοντας: «Η κόρη μας Λόλα εθεάθη για τελευταία φορά στις 3:20 μ.μ. παρέα με μια γυναίκα που δεν γνωρίζουμε στην περιοχή που κατοικούμε»

Πολιτικοί σε όλη τη Γαλλία επισημαίνουν το γεγονός ότι για άλλη μια φορά, οι μετανάστες ευθύνονται για έναν ακόμη συγκλονιστικό φόνο και βιασμό.

«Η Λόλα, 12 ετών, δολοφονήθηκε βάναυσα στο 19ο διαμέρισμα του Παρισιού. Τέσσερις Αλγερινοί υπό κράτηση. Η νεολαία μας σφάζεται ενώ επαγγελματίες πενθούντες κυνηγούν την φανταστική ισλαμοφοβία», έγραψε ο Stéphane Ravier, γερουσιαστής του Bouches-du-Rhône.

Η κοινοβουλευτική αρχηγός του Εθνικού Κόμματος Μαρίν Λεπέν έγραψε στο Twitter: «Για άλλη μια φορά, μια τρομερή δολοφονία. Ένα κοριτσάκι σφαγιάστηκε στη μέση του Παρισιού. Μια μέρα, θα χρειαστεί να φτάσουμε ως το τέλος τις έρευνες για να βρεθούν, όχι μόνο οι άμεσοι ενόχοι, αλλά και να σταματήσουν οι τρελές πολιτικές που καθιστούν δυνατά αυτά τα εγκλήματα».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΟΥΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΙΠΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙ( ΒΙΝΤΕΟ )

Ο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΠΗΡΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΟ ΠΑΡΚΟ 20.647.29 ΤΜ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑΙΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ( ΒΙΝΤΕΟ )